Az egész évben nyitvatartó panzió és étterem a Zselic egyik legszebb részén, Szentbalázson található. A parkosított udvart egy kemence és egy dísztó teszi hangulatossá.

A panzióban hat szoba áll a vendégek rendelkezésére, melyek között egyaránt találhatunk kettõ, illetve három ágyasat is. Minden szobához tartozik fürdõszoba és mûholdas csatornák vételére alkalmas televízió.

Vendégeink számára akár teljes panziós ellátást is tudunk biztosítani, de éttermünk szolgáltatása egész nap igénybe vehetõ, itt szarvashúsból készült specialitásokat is készítünk. Igény szerint pedig bármilyen vadételt elõzetes rendelésre elkészítünk.

Az étterem kiválóan alkalmas családi és üzleti rendezvények, állófogadások tartására is. Hidegtálak elkészítését rendelésre is vállaljuk. Ezen a vidéken a túrázás és kerékpározás szerelmesei könnyen találnak maguknak kikapcsolódást. Az alig 10 kilométerre található Kaposváron bármilyen sportolási lehetõség elérhetõ. Vadászat a Zselicben megszervezhetõ, horgászni a Szentbalázsi tavon lehet. Strandolási lehetõség a kaposvári termálfürdõben, valamint az igali és dombóvár-gunarasi gyógyfürdõkben van. Angolul és németül is beszélünk.

A Fenyves Panzió családias hangulatával várja kedves vendégeit!